torstai 27. syyskuuta 2012

Harhailevat ajatukset


Huomaan,että ajatukseni harhailoovat yhä useammin ja useammin
jouluun.
On niin mukavaa miettiä tulevan joulun värejä...viime vuonna honkasalon joulu
oli aikalailla punavalakonen.
Se linja taitaa pitää tänäki jouluna...punanen vaan kuuluu niin jouluun.


Meiän joulu alakaa tänä vuonna ruokailuhuoneesta.
Sinne on jo ilimaantunu merkkejä tulevasta:)
Kuuluu kummaa kuiskintaa...ei kai vaan nisse pariskunta
oo heränny kesäisiltä uniltaan ;)?!

-malla-

15 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

On se vaan ihanaa, että joulu on taas ihan pian täällä:))) Meilläkin oli viime vuonna joulun väri punavalkoinen ja niin se on tänä vuonnakin. En vain osaa olla ilman sitä joulunpunaa:)

Anne-Mari kirjoitti...

Ihanaa odotusta itse kullakin näköjään. 12 viikkoa Jouluun on;) Postissa odottaa Mustikkamäen joulukirja ja Ilonan kirjakin on tilattu...ja vanhat joululehdet-niitä on pitkin poikin, kun selaan niitä ja haaveilen...punavalkoista täälläkin, ainaskin keittiö saa sitä koristeeksi.

Anonyymi kirjoitti...

On se vaan ihanaa aikaa, tuo joulun tuleminen. Minäkin kaivelin joululehtiä jo esille ja paistoin ekat piparitkin tänään.Siitä se lähtee, odotan innolla Mallan joulublogiin tulevia juttuja.Tepa Seinäjoelta

Irmastiina kirjoitti...

Kovasti joulua jo täälläkin odotellaan...:)

tinttarus kirjoitti...

Joulun odottelu on huisin ihanaa.....

La Petite Princesse kirjoitti...

Joulun värit on ehdottomasti punainen ja valkoinen <3

Anonyymi kirjoitti...

IHANAA MALLA <3 Vihdoinkin voin kertoa jollekkin,joulua on alkanut hiipimään meidänkin kotiin,pikku hiljaa ujuttaen ;D Joulua on mielettömän ihanaa laittaa...joku vaan on hukannut kaikki jouluvalot :/

Nonnukka kirjoitti...

Voi täällä myös ajatukset jo enemmän tai vähemmän joulussa <3 Lapsetkin alkaa meillä jo kysellä paljoko öitä on :)

Anne kirjoitti...

Kyllä täälläkin on jo pitkään pitkään odoteltu joulua; eikös sen sen voi aloittaa heti, kun juhannus on saatu ohitettua ;) Minä myös odottelen innolla Malla sinun jouluisia blogijuttujasi!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanan lämmin tunnelma blogissasi, voin aistia teidän joulutunnelman. Murteesi on hyvin persoonallista luettavaa, joka myös lisää blogisi lämmintä tunnelmaa.
-SHKV-

heini kirjoitti...

Kyllä se joulu on tääläkin välillä mielessä... <3 Glögit ja piparitkin on jo korkattu. ;) Lapset kuunteli eilen joulumusiikkia, mutta mun täytyy myöntää, että se oli vielä vähän liikaa! Jos sen musiikin kanssa jaksais odottaa marraskuun alulle, niin sais jo kovasti alkaa sitten fiilistelemään ja laittamaan joulua pikkuhiljaa. Nyt vielä fiilistellään mielessä. :)

PikkuBertta kirjoitti...

Hämärtyvät illat,kynttilän lämpö,takkatulen loimu ja ihana hämyisä tunnelma saa mielen täälläkin pikkuhiljaa siirtymään jouluisiin asioihin....joulu on kyllä IHANAA aikaa:)

Odotellaan vielä vähän:)o

malla kirjoitti...

Mukavaa kuulkaa,että täällä voiaan yhessä joulutella nyt jo! :D

Anonyymi kirjoitti...

Minä jouluhullu löysin ihanan blogin! Kiitos tästä. Olen jo lajitellut joulutavarat laatikoihin hollille, ja tänään laitoin pusiilliseen hopeisia joulupalloja hopeiset narulenkit (niistä puuttui narut). Ihanaa joulunodotusta kaikille! T: Katri

malla kirjoitti...

Mukavaa,että löysit tänne Katri!!:)