sunnuntai 29. marraskuuta 2009

ensimmäisenä adventtina......on poltettu adventtikynttilää ja laulettu hoosiannaa....on leivottu pipareita ja avattu adventtipaketit....on tuoksuteltu hyasintteja ja hörpitty glögiä.ensimmäinen adventti oli tapahtumarikas.
mutta niinhän elämän pitääki olla...
tapahtumia täynnä.
hyviä ja huonoja.

-malla-<39 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Mukavaa ensimmäistä adventtia :-)

vernu kirjoitti...

Huomenta! ei voi uskoa todeksi, että ensimmäinen adventti tuli ja meni. Meillä on kirjamellisesti yritetty pysyä hereillä. Pienimmällä on mennyt sukset ristiin nukkumatin kanssa. Kovin tylsää. Mutta adventti niin ihanaa <3 rauhallista viikkoa sinne honkasaloon

malla kirjoitti...

arja:kiitos!:)on se vaan aina yhtä ihana päivä....joulun odotus konkretisoituu oikeen kunnolla.otin meille keskiviikoksi meiän viimesen naistenillan,joten mukavaa on tiedossa,toki tietää siivousta:)täällä ku nämä pikkumurmelit saa hässäkän aikaan viiessä minuutissa!:)

vernu:no voi että!!toivon hartaasti,että sopu nukkumatin kans löytyy!jaksamista sinne<3

Anonyymi kirjoitti...

Hieno blogi, ilo silmälle! Kauniita kuvia ja ajatuksia. Tuossa otsikon alla on laulu parhaalta joululevyltä - kuuntelen Ellaa ja Saraa joka joulu.

Toivottavasti et loukkaannu kysymyksestäni. Haluaisin tietää, onko isojen kirjaimien puuttuminen harkittu tyylikeino vai kirjoitatko muuten vain ilman niitä? Paljon kirjallisuutta lukeneena tuntuu oudolta, kun virke ei ala isolla kirjaimella. Se myös vaikeuttaa lukemista, kun isot kirjaimet eivät "osu silmään".

Iloa jouluusi!

malla kirjoitti...

anonyymi:tottakai saat kysyä:))se on ihan vaan laiskuutta:D hävettää mutta niin kiireellä tuloo kirijotettua,että se aina unohtuu!
mukavaa joulunootusta!!

Anonyymi kirjoitti...

Sama kielipoliisi-anonyymi jatkaa. Minua hävettää, että yritän puuttua asiaan, joka ei liity minuun. Omapahan on ongelmani, jos jotkut kirjaimet häiritsee. Blogi on täynnä ihanaa tunnelmaa sekä personaallisuutta, eikä siinä paljon oikeinkirjoitusasiat merkitse! Minun pitäisi opetella sopeutumaan, eikä koittaa muuttaa muita ihmisiä.

Joulukotiasi ihastellen! :)

tinttarus kirjoitti...

KAuniita kuvia taasen!!
Ihkulainen tuo adventtikynttelikkösi!!

Nurse Cathy kirjoitti...

Hei
Sinulla on todella kaunis blogi ja ihania kuvia :D

Johanna kirjoitti...

Ihania kuvia! Meillä sytytetään vasta tänään ensimmäinen adventtikynttilä sen reissun takia... Ihanaa aikaa tämä joulunalus!