perjantai 16. lokakuuta 2009

joulumieli...täällä olen...

...tekisi mieleni huutaa!

joulumieli ei oo hukassa,
minä olen..

olen hukkunu jonnekin olohuone-rempan
ja
kodin ainaisen kaaoksen keskelle!

onneksi remppa on valamis
ja
kaaoskin toistaiseksi selätetty.

ehkä se joulumieli löytää mut nyt
vai löyänkö minä sen nyt??!
vai mites se ny menikää:))

no,joka tapauksessa valoja on alakanu pikkuhilijaa
ilimestymään lyhtyihin,kransseihin..

pihalleki olis kiva jo viritellä jotain...

-malla-<3

5 kommenttia:

pirtsu kirjoitti...

Kyllä se sieltä löytyy, sinä tai joulumieli ja varmasti molemmatkin jossain vaiheessa.. :)

Itselläni on sama juttu, tässä muuttohässäkän keskellä ei ehdi vielä miettiä joulua, mutta onneksi ollaan jo voiton puolella ja pian pääsee virittelemään valoja ja lyhtyjä uuteen kotiin. :)

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Niin...kaaoksen ja kiireen keskellä saattaa unohtua kaikki muu,mutta kyllä se joulumieli vielä ehtii löytyä moneen kertaan.
Ainaista kaaosta täälläkin...

Nomppis kirjoitti...

Kiva vaan kun linkität:)
Täällä kans joulumieli ihan katossa! Mies oli ylläriks tänään korjannu viime vuonna rikki menneen kynttelikönkin...tossa se palo keittiön pöydällä kun tulin kotiin. Melkein tekis mieli jättää se jo nyt siihen pysyvästi, mut en ihan vielä taida kuitenkaan:)

elina kirjoitti...

Joulumieli tulee hiljaa itsestään. En saa sitä tohinasta, se katoaa lahjojen jaon alkaessa, se löytyy hiljaisuudesta ja rauhoittumisesta, mutta jos etsin sitä se piiloutuu.
Jos taas odottelen hiljaa ja valmistan sydäntäni joulua varten, se tulee. Oikea joulu, ei markkinamiesten vilinä, eikä oma tohina, se tulee joka tapauksessa, mutta toivottavasti vasta joulukuussa adventtina, siihen asti se voi olla hakusessa.

malla kirjoitti...

ihania jouluisia viestiä leijuu tänne hiljalleen...näinhän se on...kyllä se joulumieli löytyy sieltä hiljaisuudesta,rauhoittumisesta...sydämestä.
ja nomppis,jätä vaan kynttelikkö palamaan:)se raukka ku joutuu muutenkin viettämään suurimman osan ajastaan kaapin perällä;)